Exam 70-741 :Networking with Windows Server 2016 Exam

Exam 70-741 :Networking with Windows Server 2016 Exam

Exam 70-741 :Networking with Windows Server 2016 Exam

This exam is valid for 70-741 :Networking with Windows Server 2016 Exam  Certification.

Pass the 70-741 :Networking with Windows Server 2016 Exam

Course not found.

The course contains 2 practice tests, with 110 questions in total, timed to 150 minutes and passing score adjusted at 90% Questions are very similar to the real exam.

You  have the chance to mark questions for review, saved and skip questions

Domains:

Candidates for this exam perform tasks related to the networking features and functionalities available in Windows Server 2016.

Candidates should have familiarity with implementing and managing DNS, DHCP, and IPAM, as well as deploying remote access solutions such as VPN and RADIUS.

Course not found.

What will you Get ?

  • Networking with Windows Server 2016 – Sim 140 questions
  • Networking with Windows Server 2016 – Sim 240 questions
  • Networking with Windows Server 2016 – Sim 330 questions

Networking with Windows Server 2016 Exam Microsoft 70-741 Practice tests

Question 1.

Your company has a main office in London and a branch office in Seattle. The offices connect to each other by using a WAN link.
In the London office, you have a Distributed File System (DFS) server named FS1 that contains a folder named Folder1.
In the Seattle office, you have a DFS server named FS2.
All servers run Windows Server 2016.
You configure replication of Folder1 to FS2.
Users in both offices frequently add files in Folder1.
You monitor DFS Replication, and you discover excessive replication over the WAN link during business hours.
You need to reduce the amount of bandwidth used for replication during business hours. The solution must ensure that the users can continue to save content to
Folder1.
What should you do?

  • A. Modify the quota settings on Folder1 on FS2.
  • B. Modify the properties of the replication group.
  • C. Configure the copy of Folder1 on FS2 as read-only.
  • D. Modify the replicated folder properties of Folder1 on FS1.

Answer 1. B

Question 2.

Your company owns the public Internet IP address range of 131.107.20.0 to 131.107.20.255.
You need to create a subnet that supports four hosts. The solution must minimize the number of addresses available to the subnet.
Which subnet should you use?

  • A. 131.107.20.16/28
  • B. 131.107.20.16/30
  • C. 131.107.20.0/29
  • D. 131.107.20.0 with subnet mask 255.255.255.224

Answer 2. C

Course not found.

Question 3.

You have a server that is configured as a hosted BranchCache server.
You discover that a Service Connection Point (SCP) is missing for the BranchCache server.
What should you run to register the SCP?

  • A. setspn.exe
  • B. Reset-BC
  • C. ntdsutil.exe
  • D. Enable-BCHostedServer

Answer 3. D

Question 4.

Your company has two main offices. The offices are located in London and Seattle. All servers run Windows Server 2016.
In the Seattle office, you have a Distributed File System (DFS) server named FS1. FS1 has a folder named Folder1 that contains large Windows image files.
In the London office, you deploy a DFS server named FS2, and you then replicate Folder1 to FS2.


After several days, you discover that the replication of certain files failed to complete.
You need to ensure that all of the files in Folder1 can replicate to FS2.
What should you do?

  • A. Modify the disk quota of the drive that contains Folder1.
  • B. From a command prompt, run dfsutil /purgemupcache.
  • C. Create a quota for Folder1 by using File Server Resource Manager (FSRM).
  • D. Modify the size of staging area of Folder1.

Answer 4. C

Question 5.

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2016 and is configured as a domain controller.
You install the DNS Server server role on Server1.
You plan to store a DNS zone in a custom Active Directory partition.
You need to create a new Active Directory partition for the zone.
What should you use?

  • A. Set-DnsServer
  • B. Active Directory Sites and Services
  • C. Dns.exe
  • D. Dnscmd.exe

Answer 5. D

Question 6.

You have an application named App1. App1 is distributed to multiple Hyper-V virtual machines in a multitenant environment.
You need to ensure that the traffic is distributed evenly among the virtual machines that host App1.
What should you include in the environment?

  • A. Network Controller and Windows Server Network Load Balancing (NLB) nodes
  • B. an RAS Gateway and Windows Server Software Load Balancing (SLB) nodes
  • C. an RAS Gateway and Windows Server Network Load Balancing (NLB) nodes
  • D. Network Controller and Windows Server Software Load Balancing (SLB) nodes

Answer 6. B

Course not found.

Question 7.

You have an Active Directory domain that contains several Hyper-V hosts that run Windows Server 2016.
You plan to deploy network virtualization and to centrally manage Datacenter Firewall policies.
Which component must you install for the planned deployment?

  • A. the Data Center Bridging feature
  • B. the Network Controller server role
  • C. the Routing role service
  • D. the Canary Network Diagnostics feature

Answer 7. B

Question 8.

Your company has 10 offices. Each office has a local network that contains several Hyper-V hosts that run Windows Server 2016. All of the offices are connected by high speed, low latency WAN links.
You need to ensure that you can use QoS policies for Live Migration traffic between the offices.
Which component should you install?

  • A. the Data Center Bridging feature
  • B. the Routing role service
  • C. the Network Controller server role
  • D. the Multipath I/O feature
  • E. the Canary Network Diagnostics feature

Answer 8. D

Question 9.

Your network contains multiple wireless access points (WAPs) that use WPA2-Personal authentication. The network contains an enterprise root certification authority (CA).
The security administrator at your company plans to implement WPA2-Enterprise authentication on the WAPs.
To support the authentication change, you deploy a server that has Network Policy Server (NPS) installed.
You need to configure NPS to authenticate the wireless clients.
What should you do on the NPS server?

  • A. Add RADIUS clients and configure network policies.
  • B. Create a remote RADIUS server group and configure connection request policies.
  • C. Create a remote RADIUS server group and install a server certificate.
  • D. Add RADIUS clients and configure connection request policies.

Answer 9. A

Course not found.

Question 10.

Your company has 5,000 users who work remotely.
You have 40 VPN servers that host the remote connections for the users.
You plan to deploy a RADIUS solution that contains five RADIUS servers.
You need to ensure that client authentication requests are distributed evenly between the five RADIUS servers.
What should you do?

  • A. Install the Network Load Balancing role service on all of the RADIUS server. Configure all of the RADIUS clients to connect to a virtual IP address.
  • B. Deploy RAS Gateway to a new server. Configure all of the RADIUS clients to connect to RAS Gateway.
  • C. Install the Failover Clustering role service on all of the RADIUS servers. Configure all of the RADIUS clients to connect to the IP address of the cluster.
  • D. Deploy a RADIUS proxy to a new server. Configure all of the RADIUS clients to connect to the RADIUS proxy.

Answer 10. D

================ Please comment to get more Q & A===========================

More from Udemy

Agile project management Artificial Intelligence aws blockchain cloud computing coding interview coding interviews Collaboration Coursera css cybersecurity cyber threats data analysis data breaches data science data visualization devops django docker finance flask hacking html It Certification java javascript ketan kk Kubernetes machine learning machine learning engineer mongoDB Network & Security network protocol nodejs online courses online learning Operating Systems Other It & Software python Software Engineering Terraform Udemy courses VLAN web development

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.