CCNP Enterprise: ENCOR 350-401 Training in Urdu/Hindi

CCNP Enterprise: ENCOR 350-401 Training in Urdu/Hindi

CCNP Enterprise: ENCOR 350-401 Training in Urdu/Hindi

The ENCOR 350-401 Training Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Core Technologies v1.0 course gives you the knowledge and skills needed to configure, troubleshoot, and manage enterprise wired and wireless networks. You’ll also learn to implement security principles within an enterprise network and how to overlay network design by using solutions such as SD-Access and SD-WAN. This exam tests a candidate’s knowledge of implementing core enterprise network technologies including

Dual stack (IPv4 and IPv6) architecture,

Virtualization,

Infrastructure (Layer 2 and Layer 3)

Network assurance,

Security

Network Automation.

The core exam is also the qualifying exam for CCIE Enterprise certification.

ENCOR 350-401 Training Practice questions

Question 1.

What is the role of a fusion router in an SD-Access solution?

  • A. acts as a DNS server
  • B. provides additional forwarding capacity to the fabric
  • C. performs route leaking between user-defined virtual networks and shared services
  • D. provides connectivity to external networks

Answer 1. C

Question 2.

Which action is the vSmart controller responsible for in an SD-WAN deployment?

  • A. onboard vEdge nodes into the SD-WAN fabric
  • B. gather telemetry data from vEdge routers
  • C. distribute security information for tunnel establishment between vEdge routers
  • D. manage, maintain, and gather configuration and status for nodes within the SD-WAN fabric

Answer 2. C

Question 3.

What is one fact about Cisco SD-Access wireless network deployments?

  • A. The access point is part of the fabric overlay.
  • B. The wireless client is part of the fabric overlay.
  • C. The access point is part of the fabric underlay.
  • D. The WLC is part of the fabric underlay.

Answer 3. A

Question 4.

In a Cisco SD-Access solution, what is the role of a fabric edge node?

  • A. to connect external Layer 3 networks to the SD-Access fabric
  • B. to connect wired endpoints to the SD-Access fabric
  • C. to advertise fabric IP address space to external networks
  • D. to connect the fusion router to the SD-Access fabric

Answer 4. B

Question 5.

What are two reasons a company would choose a cloud deployment over an on-prem deployment? (Choose two.)

  • A. Cloud costs adjust up or down depending on the amount of resources consumed. On-prem costs for hardware, power, and space are on-going regardless of usage.
  • B. Cloud resources scale automatically to an increase in demand. On-prem requires additional capital expenditure.
  • C. In a cloud environment, the company is in full control of access to their data. On-prem risks access to data due to service provider outages.
  • D. In a cloud environment, the company controls technical issues. On-prem environments rely on the service provider to resolve technical issues.
  • E. Cloud deployments require long implementation times due to capital expenditure processes. On-prem deployments can be accomplished quickly using operational expenditure processes.

Answer 5. A ,B

Question 6.

What is the difference between the MAC address table and TCAM?

  • A. TCAM is used to make L2 forwarding decisions. CAM is used to build routing tables.
  • B. Router prefix lookups happen in TCAM. MAC address table lookups happen in CAM.
  • C. The MAC address table supports partial matches. TCAM requires an exact match.
  • D. The MAC address table is contained in TCAM. ACL and QoS information is stored in CAM.

Answer 6. D

Question 7.

Which controller is the single plane of management for Cisco SD-WAN?

  • A. vBond
  • B. vSmart
  • C. vManage
  • D. vEdge

Answer 7. C

Question 8.

A company plans to implement intent-based networking in its campus infrastructure.
Which design facilitates a migration from a traditional campus design to a programmable fabric design?

  • A. two-tier
  • B. Layer 2 access
  • C. three-tier
  • D. routed access

Answer 8. A

Question 9.

Which statement about a fabric access point is true?

  • A. It is in local mode and must be connected directly to the fabric edge switch.
  • B. It is in local mode and must be connected directly to the fabric border node.
  • C. It is in FlexConnect mode and must be connected directly to the fabric border node.
  • D. It is in FlexConnect mode and must be connected directly to the fabric edge switch.

Answer 9. A

Question 10.

A customer requests a network design that supports these requirements:
✑ FHRP redundancy
✑ multivendor router environment
✑ IPv4 and IPv6 hosts
Which protocol does the design include?

  • A. VRRP version 2
  • B. VRRP version 3
  • C. GLBP
  • D. HSRP version 2

Answer 10. B

===================Please comment to get more ==================================

Agile project management Artificial Intelligence aws blockchain cloud computing coding interview coding interviews Collaboration Coursera css cybersecurity cyber threats data analysis data breaches data science data visualization devops django docker finance flask hacking html It Certification java javascript ketan kk Kubernetes machine learning machine learning engineer mongoDB Network & Security network protocol nodejs online courses online learning Operating Systems Other It & Software python Software Engineering Terraform Udemy courses VLAN web development

=============================================================

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.