Ultimate AWS Certified Developer Associate 2022

Simulated AWS Certified Developer Associate Exam DVA-C01

Full Practice Exam with Explanations included! PASS the AWS Certified Developer Associate Certification DVA-C01.

What is AWS Certified Developer Associate exam?

AWS Certified Developer Associate certification is one of the most challenging exams. It’s great at assessing how well you understand not just AWS, but the new cloud paradigms such as Serverless, which makes this certification incredibly valuable to have and pass. Rest assured, I’ve passed it myself with a score of 984 out of 1000. Yes, you read that right, I only made one mistake! Next, I want to help YOU pass the AWS Certified Developer Associate certification with flying colors. No need to know anything about AWS, beginners welcome!

what is about this exam?

This course is different from the other ones you’ll find on Udemy. Dare I say, better (but you’ll judge!)

  • It covers in-depth all the new topics on the AWS Certified Developer Associate DVA-C01 exam
  • It’s packed with practical knowledge on how to use AWS inside and out as a developer
  • It teaches you how to prepare for the AWS exam AND how to prepare for the real world
  • It’s a logical progression of topics, not a laundry list of random services
  • It’s fast-paced and to the point. AWS Certified Developer Associate
  • It has professional subtitles
  • All 400+ slides available as downloadable PDF

here’s what we’ll learn to pass the AWS Certified Developer Associate exam:

  • The AWS Fundamentals: IAM, EC2, Load Balancing, Auto Scaling, EBS, Route 53, RDS, ElastiCache, S3
  • The AWS CLI: CLI setup, usage on EC2, best practices, SDK, advanced usage
  • Properly deploy an application: AWS Elastic Beanstalk, CICD, CodeCommit, CodePipeline, CodeBuild, CodeDeploy
  • Infrastructure as code with AWS CloudFormation
  • Monitoring, Troubleshooting & Audit: AWS CloudWatch, X-Ray, CloudTrail
  • AWS Integration & Messaging: SQS, SNS, Kinesis
  • AWS Serverless: AWS Lambda, DynamoDB, API Gateway, Cognito, Serverless Application Model (SAM)
  • ECS, ECR & Fargate: Docker in AWS
  • AWS Security best practices: KMS, Encryption SDK, SSM Parameter Store, IAM Policies
  • AWS Other Services Overview: CloudFront, Step Functions, SWF, Redshift
  • Tips to ROCK the exam

This AWS Certified Developer Associate course is full of opportunities to apply your knowledge:

  • There are many hands-on lectures in every section
  • There are quizzes at the end of every section
  • There’s an AWS Certified Developer Associate practice exam at the end of the course
  • We’ll be using the AWS Free Tier most of the time
  • I’ll be showing you how to go beyond the AWS Free Tier (you know… the real world!)

AWS Certified Developer Associate practice tests Q&A

Question 1.

When launching containers in Amazon ECS, where may PortMapping be defined?

  • A. Security groups
  • B. Amazon Elastic Container Registry (Amazon ECR)
  • C. Container agent
  • D. Task definition

Answer 1. D

Question 2.

How should access keys be handled in AWS according to best practices? (Select two.)

  • A. Use the same access key in all applications for consistency.
  • B. Delete all access keys for the account root user.
  • C. Leave unused access keys in the account for tracking purposes.
  • D. Embed and encrypt access keys in code for continuous deployment.
  • E. Use Amazon IAM roles instead of access keys where possible.

Answer 2. B, E

Question 3.

What is the run order of the hooks for in-place deployments in an AWS CodeDeploy deployment?

  • A. Before Install -> Application Stop -> Application Start -> After Install
  • B. Application Stop -> Before Install -> After Install -> Application Start
  • C. Before Install -> Application Stop -> Validate Service -> Application Start
  • D. Application Stop -> Before Install -> Validate Service -> Application Start

Answer 3. B

Question 4.

Data is read from an Amazon DynamoDB database by an application. The program gets several ProvisionedThroughputExceeded errors many times a day for a duration of 15 seconds.

What should be done with this exception?

  • A. Create a new global secondary index for the table to help with the additional requests.
  • B. Retry the failed read requests with exponential backoff.
  • C. Immediately retry the failed read requests.
  • D. Use the DynamoDB ג€UpdateItemג€ API to increase the provisioned throughput capacity of the table.

Answer 4. B

Question 5.

All data in transit between an EC2 instance and an Amazon EBS volume must be secured for a physician’s office management application.

Which one of the following strategies satisfies this criterion? (Select two.)

  • A. Create encrypted snapshots into Amazon S3.
  • B. Use Amazon RDS with encryption.
  • C. Use IAM roles to limit access to the Amazon EBS volume.
  • D. Enable EBS encryption.
  • E. Leverage OS-level encryption.

Answer 5. A, D

Question 6.

What section of the document root must be included in an AWS CloudFormation template to include objects specified by the AWS Serverless Application Model (SAM) in addition to Resources?

  • A. Conditions
  • B. Globals
  • C. Transform
  • D. Properties

Answer 6. D

Question 7.

A developer recognizes the need for centralized storage of application-level logs while designing an application that runs on Amazon EC2 in an Amazon VPC.

Which AWS service can be utilized to store these logs securely?

  • A. Amazon EC2 VPC Flow Logs
  • B. Amazon CloudWatch Logs
  • C. Amazon CloudSearch
  • D. AWS CloudTrail

Answer 7. B

Question 8.

What are the requirements for configuring container instances in an AWS Elastic Beanstalk multi-container Docker environment?

  • A. An Amazon ECS task definition
  • B. An Amazon ECS cluster
  • C. A Dockerfile in an application package
  • D. A CLI for Elastic Beanstalk

Answer 8. A

Question 9.

A developer must install a serverless RESTful API on AWS regularly and consistently.

Which strategies will be effective? (Select two.)

  • A. Define a Swagger file. Use AWS Elastic Beanstalk to deploy the Swagger file.
  • B. Define a Swagger file. Use AWS CodeDeploy to deploy the Swagger file.
  • C. Deploy a SAM template with an inline Swagger definition.
  • D. Define a Swagger file. Deploy a SAM template that references the Swagger file.
  • E. Define an inline Swagger definition in a Lambda function. Invoke the Lambda function.

Answer 9. D, E

Question 10.

Amazon Kinesis is used to load data into a stock market monitoring application. The Kinesis stream cannot keep up with the incoming data during simulated peak data rates testing.

What step will enable Kinesis to handle peak-hour traffic?

  • A. Install the Kinesis Producer Library (KPL) for ingesting data into the stream.
  • B. Reduce the data retention period to allow for more data ingestion using DecreaseStreamRetentionPeriod.
  • C. Increase the shard count of the stream using UpdateShardCount.
  • D. Ingest multiple records into the stream in a single call using PutRecords.

Answer 10. A

==================== Please comment to get more Q&A==============================

Who this course is for:

  • Anyone wanting to acquire the knowledge to pass the AWS Certified Developer Associate Certification
  • Developers who want to upskill themselves and understand how to leverage the AWS Cloud for their applications
  • Developers who want to get up to speed with best practices on Serverless and AWS Cloud
This course also comes with:
  • Lifetime access to all future updates
  • A responsive instructor in the Q&A Section
  • Udemy Certificate of Completion Ready for Download
  • A 30 Day “No Questions Asked” Money Back Guarantee!

=============================================================================

Agile project management Artificial Intelligence aws blockchain cloud computing coding interview coding interviews Collaboration Coursera css cybersecurity cyber threats data analysis data breaches data science data visualization devops django docker finance flask hacking html It Certification java javascript ketan kk Kubernetes machine learning machine learning engineer mongoDB Network & Security network protocol nodejs online courses online learning Operating Systems Other It & Software python Software Engineering Terraform Udemy courses VLAN web development

==============================================================================

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.