Professional Scrum Master I ™ (PSM I) Practie Exam Prep

Professional Scrum Master I ™ (PSM I) Exam Prep

Get ready for the Professional Scrum Master I ™ (PSM I) practice exam by practicing 160 questions Scrum Guide 2020. Scrum Master, I ™ exam also known as PSM I® based on Scrum Guide 2020.

This course will help you prepare for Scrum. org Professional.

In this PSM I Practie Exam course you will learn about:

1. Scrum Framework

2. Scrum Roles, Events, Artifacts, Rules

3. Questions that help test your knowledge of the required practices listed in the Scrum . Org Professional Scrum Master I curriculum

4.

Exam simulation with the help of mock exam questions

Professional Scrum Master I

The Professional Scrum Master I ™ (PSM I) assessment is available to anyone who wishes to validate their knowledge of how to use Scrum to support value creation and delivery.

This course includes three full practice exams, 160 questions in total, and time-boxed into 1 hour as per the real PSM I exam and as per the Scrum . Org standards.

The PSM I practice tests of this course are based on Scrum Guide, and the Scrum glossary, all these documents are published by Scrum org

Who Should Take PSM I Practie Exam?


The Professional Scrum Master I course is beneficial for Scrum Practitioners and Leaders who have a firm grasp of the Scrum framework and work with agile product development and agile teams. It is especially important for Scrum Masters, Product Owners, Team Leaders, People Managers, Project Managers, and CEOs, as well as anyone else who is focused on working agile, progressively delivering products, and establishing teams to build and deliver excellent things.

About the PSM I ® Exam:

Passing score: 85%

Time limit: 60 minutes

Number of Questions: 80

Format: Multiple Choice, Multiple Answer, and True/False

Difficulty: Intermediate

Language: English only

There is a tip: Ensure that you pass the Professional Scrum Master I TM (PSM I) test on the first attempt. Once you begin giving your all to each endeavour, consider yourself prepared for the test. Once your preparation is complete, you can register for the exam. When it comes to the exam fee, it is $150 for each attempt, and your second attempt is free if you visit a Scrum.org training facility. All you get is a unique password with no expiration date that allows you to connect to their portal and administer exams.

Recommendations:

Follow these steps before taking your Professional Scrum Master I exam:

1) Go through this Professional Scrum Master I ™ (PSM I) Exam Preparation and answer all the questions of this course

2) Read and understand very well the latest official Scrum Guide from Scrum . Org

3) Take this Professional Scrum Master I practice tests and make sure you understand all the questions and answers

4) Create an account via Scrum . Org website, buy the voucher, and take the exam as soon as possible

We Wish You Good luck!

PSM I Practie Exam question and answers

Question 1.

When many Scrum Teams are working on the same product, should all of their Increments be integrated every Sprint?

  • A. Yes, but only for Scrum Teams whose work has dependencies.
  • B. Yes, otherwise the Product Owners (and stakeholders) may not be able to accurately inspect what is done.
  • C. No, each Scrum Team stands alone.
  • D. No, that is far too hard and must be done in a hardening Sprint.

Answer 1. B

Question 2.

When can a Development Team cancel a Sprint?

  • A. It canג€™t. Only Product Owners can cancel Sprints.
  • B. When functional expectations are not well understood.
  • C. When the Product Owner is absent too often.
  • D. When the selected Product Backlog items for the Sprint become unachievable.
  • E. When a technical dependency cannot be resolved.

Answer 2. A

Question 3.

Which output from Sprint Planning provides the Development Team with a target and overarching direction for the Sprint?

  • A. The Sprint Backlog.
  • B. The Sprint Goal
  • C. The release plan.
  • D. Sprint Review minutes.

Answer 3. B

PSM I Practie Exam

Question 4.

How should a Development Team deal with non-functional requirements?

  • A. Ensure every Increment meets them.
  • B. Make sure the release department understands these requirements, but it is not the Development Teamג€™s responsibility.
  • C. Handle them during the Integration Sprint preceding the Release Sprint.
  • D. Assign them to the lead developers on the team.

Answer 4. A

Question 5.

When is a Sprint over?

  • A. When the Product Owner says it is done.
  • B. When all Product Backlog items meet their definition of ג€Doneג€.
  • C. When all the tasks are completed.
  • D. When the time-box expires.

Answer 5. D

Question 6.

Scrum has a role called `Project Manager`.

  • A. True
  • B. False

Answer 6. B

Question 7.

What are two good ways for the Development Team to make non-functional requirements visible? (Choose two.)

  • A. Put them on a separate list on the Scrum board, available for all to see.
  • B. Add them to the Product Backlog and keep the Product Owner posted on the expected effort.
  • C. Run the integration and regression tests before the end of the Sprint, and capture the open work for the Sprint Backlog of the next Sprint.
  • D. Add them to the definition of ג€Doneג€ so the work is taken care of every Sprint.

Answer 7. B, D

Question 8.

How much time is required after a Sprint to prepare for the next Sprint?

  • A. The break between Sprints is time-boxed to 1 week for 30 day Sprints, and usually less for shorter sprints.
  • B. Enough time for the requirements for the next Sprint to be determined and documented.
  • C. Enough time for the Development team to finish the testing from the last Sprint.
  • D. None. A new Sprint starts immediately following the end of the previous Sprint.
  • E. All of the above are allowed depending on the situation.

Answer 8. D .

PSM I Practie Exam

Question 9.

In the Sprint Planning meeting, the Product Owner and the Development Team were unable to reach a clear understanding about the highest order Product
Backlog items. Because of this, the Development Team couldn’t figure out how many Product Backlog items it could forecast for the upcoming Sprint. They were able to agree on a Sprint Goal, however.
Which of the following two actions should the Scrum Master support? (Choose two.)

  • A. Cancel the Sprint. Send the entire team to an advanced Scrum training and then start a new Sprint.
  • B. Forecast the most likely Product Backlog items to meet the goal and create a Sprint Backlog based on a likely initial design and plan. Once the time-box for the Sprint Planning meeting is over, start the Sprint and continue to analyze, decompose, and create additional functionality during the Sprint.
  • C. Continue the Sprint Planning meeting past its time-box until an adequate number of Product Backlog items are well enough understood for the Development Team to make a complete forecast. Then start the Sprint.
  • D. Discuss in the upcoming Sprint Retrospective why this happened and what changes will make it less likely to recur.
  • E. Ask everyone to take as much time as needed to analyze the Product Backlog first, and then reconvene another Sprint Planning meeting.

Answer 9. B, D

Question 10.

Which answer best describes the topics covered in Sprint Planning?

  • A. What to do and who will do it.
  • B. How conditions have changed and how the Product Backlog should evolve.
  • C. What can be done and how to do it.
  • D. What went wrong in the last Sprint and what to do differently this Sprint.
  • E. Who is on the team and what team member roles will be.

Answer 10. C

================== Please comment if you need more Q & A========================

Students also Bought the courses

Agile project management Artificial Intelligence aws blockchain cloud computing coding interview coding interviews Collaboration Coursera css cybersecurity cyber threats data analysis data breaches data science data visualization devops django docker finance flask hacking html It Certification java javascript ketan kk Kubernetes machine learning machine learning engineer mongoDB Network & Security network protocol nodejs online courses online learning Operating Systems Other It & Software python Software Engineering Terraform Udemy courses VLAN web development

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.