CompTIA LX0-104 Linux Powered by LPI Certified Practice Exam

CompTIA LX0-104 Linux Powered by LPI Certified Practice Exam

Attend this CompTIA LX0-104 Linux Powered by LPI Certified Practice Exam will get a Good Score 80% on Main Exam

It’s designed for the IT professional who will use Linux to handle everything from vehicles and smartphones to servers and supercomputers, since a large number of organisations employ Linux in cloud, cybersecurity, mobile and web administration applications.

In the new CompTIA Linux+, students are only required to pass one exam for certification. However, the new certification is no longer eligible for the LPI 2-for-1 offer.

  • CompTIA Linux+ is the only job-focused Linux certification covering the latest foundational skills demanded by hiring managers.
  • Unlike other certifications, the new exam includes performance-based and multiple-choice questions to identify the employees who can do the job.
  • The exam covers tasks associated with all major distributions of Linux, setting the foundation for advanced vendor/distro-specific knowledge.

CompTIA LX0-104 Linux+ covers common tasks in major distributions of Linux, including the Linux command line, basic maintenance, installing and configuring workstations, and networking.

CompTIA Linux+ LX0-104 and LPIC-1 (Exam 102) LiveLessons: Linux Professional Institute Certification Exam 102

Practice tests for CompTIA LX0-104

  • CompTIA LX0-104 Linux Powered by LPI Certified Practice Exam – 0130 questions
  • Exam – 0230 questions
  • – 0331 questions

CompTIA LX0-104 Practice Questions

Question 1.

What is true regarding the statement beginning with #! that is found in the first line of a script?

  • A. It prevents the script from being executed until the ! is removed.
  • B. It specifies the path and the arguments of the interpreter used to run the script.
  • C. It is a comment that is ignored by the script.
  • D. It specifies the character encoding of the script.

Answer 1. B

Question 2.

Which Bash option prevents a user from accidentally overwriting a file with a “>”?

  • A. set -o safe
  • B. set -o noglob
  • C. set -o noclobber
  • D. set -o append
  • E. set -o nooverwrite

Answer 2. C

Question 3.

Which of the following commands prints the exit value of the most recently executed program in Bash?

  • A. echo $?
  • B. echo $#
  • C. echo $exit
  • D. echo $status
  • E. echo $&

Answer 3. A

Question 4.

Which of the following SQL statements will select the fields name and address from the contacts table?

  • A. SELECT (name, address) FROM contacts;
  • B. SELECT (name address) FROM contacts;
  • C. SELECT name, address FROM contacts;
  • D. SELECT name address FROM contacts;

Answer 4. C

Question 5.

Which of the following configuration files should be modified to globally set shell variables for all users?

  • A. /etc/bashrc
  • B. /etc/profile
  • C. ~/.bash_profile
  • D. /etc/.bashrc

Answer 5. B

Question 6.

Which of the following commands are used to manage the environment and shell variables within a shell process? (Choose TWO correct answers.)

  • A. export
  • B. init
  • C. reset
  • D. set
  • E. tset

Answer 6. A,D

Question 7.

Which of the following are operators used for comparisons by the test command? (Choose TWO correct answers.)

  • A. equals
  • B. =
  • C. -is
  • D. -eq
  • E. null

Answer 7. B,D

Question 8.

Which of the following commands creates a function in Bash that outputs the sum of two numbers?

  • A. function sumitup { echo $(($1 + $2)) ; }
  • B. command sumitup { echo $(($1 + $2)) ; }
  • C. function sumitup { echo $1 + $2 ; }
  • D. method sumitup { echo $1 + $2 ; }
  • E. command sumitup { echo $1 + $2 ; }

Answer 8. A

Question 9.

What output will the following command sequence produce?
echo ‘1 2 3 4 5 6’ | while read a b c; do echo result: $c $b $a; done

  • A. result: 3 4 5 6 2 1
  • B. result: 1 2 3 4 5 6
  • C. result: 6 5 4
  • D. result: 6 5 4 3 2 1
  • E. result: 3 2 1

Answer 9 . A

Question 10.

When the command echo $? outputs 1, which of the following statements are true?

  • A. It is the process ID of the echo command.
  • B. It is the process ID of the current shell.
  • C. It is the exit value of the command executed immediately before echo.
  • D. It is the exit value of the echo command.

Answer 10. C

=========================================================================

More recommended courses

Latest CompTIA Linux+ Powered by LPI 2 Exam LX0-104 Questions and Answers

– Total Questions in the guide: 178 Questions with Answers
– Exam Name: CompTIA Linux+ Powered by LPI 2
– Exam Code: LX0-104
– This guide contains as many latest practice exam questions and answers as possible to prepare you for your LX0-104 exam.

GET THE BOOK HERE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.