CISSP Questions And Answers

CISSP Questions And Answers book

CISSP Questions And Answers
CISSP Questions And Answers

CISSP question and answers.

A Cissp candidate must have sound knowledge in the following topics


1. Voice communications
2. Multimedia collaboration (e.g., remote meeting technology, instant messaging)
3. Remote access (e.g., VPN, screen scraper, virtual application/desktop, telecommuting)
4. Data communications (e.g., VLAN, TLS/SSL)
5. Virtualized networks (e.g., SDN, virtual SAN, guest operating systems, port isolation), etc.

From the Author, who is almost having 10+ years of experience in the IT Industry, These CISSP questions and answers BOOK with solutions and explanations, can be very important to the aspirants of the CISSP  certification exam.

it becomes necessary for the right type of designing of the communication network as well as operates them as per the set security criteria so that no
security issue arises.

Even when a serious security issue crops up if the design and operations
of the communication network are done as per the latest concepts of network security.

it will be possible for them to be suitably answered and fix the security hole in no time avoiding costly damage to the information security of the business.

THE BOOK CISSP Questions And Answers covers all the topics in the domain Telecomm. and Network Security. and gives great practice with in-depth understanding and explanation of the answers to each question.

you can easily and securely buy it online through paypal here.

pay $57 Securely with paypal

Cissp Question and Answers

A control to protect from a Denial-of-Service (DoS) attach has been determined to stop 50% of attacks, and additionally reduces the impact of an attack by 50%.
What is the residual risk?

  • A. 25%
  • B. 50%
  • C. 75%
  • D. 100%

Answer 1 A

Question 2.

In the Open System Interconnection (OSI) model, which layer is responsible for the transmission of binary data over a communications network?

  • A. Physical Layer
  • B. Application Layer
  • C. Data-Link Layer
  • D. Network Layer

Answer 2. A

Question 3.

What is the term commonly used to refer to a technique of authentication one machine to another by forging packets from a trusted source?

  • A. Smurfing
  • B. Man-in-the-Middle (MITM) attack
  • C. Session redirect
  • D. Spoofing

Answer 3. D

Question 4.

Which of the following entails identification of data and links to business processes, applications, and data stores as well as assignment of ownership responsibilities?

  • A. Security governance
  • B. Risk management
  • C. Security portfolio management
  • D. Risk assessment

Answer 4. B

Question 5.

Which of the following mandates the amount and complexity of security controls applied to a security risk?

  • A. Security vulnerabilities
  • B. Risk tolerance
  • C. Risk mitigation
  • D. Security staff

Answer 5. B

Question 6.

When determining who can accept the risk associated with a vulnerability, which of the following is MOST important?

  • A. Countermeasure effectiveness
  • B. Type of potential loss
  • C. Incident likelihood
  • D. Information ownership

Answer 6. C

Question 7.

A security professional determines that a number of outsourcing contracts inherited from a previous merger do not adhere to the current security requirements.
Which of the following BEST minimizes the risk of this happening again?

  • A. Define additional security controls directly after the merger
  • B. Include a procurement officer in the merger team
  • C. Verify all contracts before a merger occurs
  • D. Assign a compliancy officer to review the merger conditions

Answer 7. D

Question 8.

Which of the following is a direct monetary cost of a security incident?

  • A. Morale
  • B. Reputation
  • C. Equipment
  • D. Information

Answer 8 . C

Question 9.

Which of the following would MINIMIZE the ability of an attacker to exploit a buffer overflow?

  • A. Memory review
  • B. Code review
  • C. Message division
  • D. Buffer division

Answer 9 . B

Question 10. B


Agile project management Artificial Intelligence aws blockchain cloud computing coding interview coding interviews Collaboration Coursera css cybersecurity cyber threats data analysis data breaches data science data visualization devops django docker finance flask hacking html It Certification java javascript ketan kk Kubernetes machine learning machine learning engineer mongoDB Network & Security network protocol nodejs online courses online learning Operating Systems Other It & Software python Software Engineering Terraform Udemy courses VLAN web development